Home » Resort » Veel gestelde Vragen
View in English

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Veel

Is autoverhuur beschikbaar op Curaçao?

Ja, Chogogo Resort heeft een aantal verschillende modellen ter beschikking:

  • Hyundai (I10)
  • Fiat Doblo

De Hyundai I10 is geschikt voor 4 personen en is uitgerust met airconditioning, radio en automatische versnelling (automaat).

Je huurt deze auto\\\\\\\'s al voor ANG 470,- per week of ANG 77,50 per dag. De minimale huurperiode bedraagt drie opeenvolgende dagen. Indien u een all-risk verzekering wenst, kunt u voor ANG 12,50 per dag kunt u kiezen voor schadeloosstelling. Het is ook mogelijk om ANG 550,- borg te betalen , contant of met uw creditcard.

De Fiat Doblo is geschikt voor zeven personen en uitgerust met airconditioning, radio en standaard versnelling (schakel). Deze auto is al te huur voor ANG 595,- per week of ANG 100,- per dag. De minimale huur periode bedraagt drie opeenvolgende dagen. Indien u een all-risk verzekering wenst, kunt u voor ANG 15,- per dag kiezen voor de schadeloosstelling. Het is ook mogelijk om ANG 700,- borg te betalen ,contant of met uw creditcard.

Hoe vaak wordt het linnen in de accommodaties vervangen?

Uw accommodatie wordt om de drie dagen schoongemaakt en uw bedlinnen, keukenlinnen en handdoeken worden dan vervangen. Indien u eerder schone handdoeken wenst dan kunt u deze ophalen in de receptieruimte van Chogogo. Hier zijn tevens strandlakens beschikbaar.Wanneer u uw gebruikte strandlakens terugbrengt kunt u direct schone meenemen.

Welke voltage wordt gebruikt in de accommodaties?

Alle accommodaties zijn voorzien van Europese stopcontacten met 220v.

Is het veilig om het water op Curaçao te drinken?

Ja, het water op Curaçao is van zeer goede kwaliteit. U kunt dan ook gewoon uit de kraan drinken.

Welke munteenheden worden op Curaçao geaccepteerd?

De lokale munteenheid is de Antilliaanse Gulden (ANG of NAF) maar op de meeste plaatsen op het eiland kunt u ook met US Dollars betalen. Bij Chogogo Resort kunt u ook met US Dollars en Euro\\\\\\\'s betalen.

Is er een geldautomaat op het resort?

Nee, er is geen geldautomaat aanwezig op het Chogogo Resort maar u kunt wel met uw pinpas betalen of uw creditcard gebruiken.

Is er internet beschikbaar bij Chogogo?

Ja, er is een internetverbinding op het resort. Zowel via uw laptop, tablet of smartphone kunt u gebruik maken van ons wireless netwerk.Ook kunt u via de flatscreen tv met keyboard in uw accommodatie gebruik maken van het internet.

Heeft Chogogo resort een ruimte waar ik zelf mijn was kan doen?

Ja, op het resort is een waskamer met wasmachines en drogers te vinden. Wasmunten zijn voor ANG 15,- per stuk verkrijgbaar bij de receptie. Waspoeder kost ANG 2,- en het gebruik van de droger is gratis.

Hebben de accommodaties een vaatwasser?

Alle bungalows met twee en drie slaapkamers zijn uitgerust met vaatwasmachine.

Waar is de dichstbijzijnde supermarkt?

Er bevindt zich een Albert Heijn op loopafstand (ca. 400 m).

Er rijden shuttelbussen vanaf het resort naar andere supermarkten.

Wordt er dagelijks een ontbijt geserveerd in het resort?

Het ontbijt is niet inbegrepen bij uw verblijf. Het is wel mogelijk om gebruik te maken van het ontbijtbuffet dat elke ochtend geserveerd wordt in Chogogo Terrace Restaurant. Volwassenen betalen hier ANG 22,50 per dag voor.Kinderen onder de 12 jaar kunnen voor ANG 11,25 ontbijten.

Gaat er een bus of shuttle naar Willemstad?

Ja,bij de balie in de receptieruimte kunt u gratis tickets krijgen voor de stadsbus naar het centrum van Willemstad.Het tijdschema voor deze bus vindt u in het informatiepakket dat u ontvangt bij aankomst.

Is er een shuttle tussen de luchthaven en het Chogogo Resort?

Nee,helaas hebben we geen shuttle service van de luchthaven naar het resort. Op het vliegveld Hato zijn echter wel taxi\'s beschikbaar om u naar Chogogo Resort te brengen.Voor de rit betaald u ongeveer USD 45,- of ANG 80,-. Aan het eind van uw verblijf bellen wij graag een taxi voor u om u weer naar de luchthaven te brengen.

Hebben de slaapkamers muggennetten?

Alle slaapkamers (behalve de superior accommodaties) hebben muggennetten.

Welke zijn de in- en uitchecktijden?

Het is mogelijk om in te checken vanaf 16:00. Uitchecken kan tot 12:00\\\'s middags

Chogogo Resort

Chogogo Resort | Curacao

You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.
Facilities
Facilities
0:32
Activities
Activities
0:32
Accomodations
Accomodations
0:31
Wakeboarding
Wakeboarding
0:21
Snorkeling
Snorkeling
0:21
Shopping
Shopping
0:19
Pool - Jacuzzi
Pool - Jacuzzi
0:15
Hiking
Hiking
0:17
Dolphins
Dolphins
0:22
Dining
Dining
0:15
Dancing
Dancing
0:15
Car Rental
Car Rental
0:22
Biking
Biking
0:22
Diving with Scuba Do Klein Curacao
Diving with Scuba Do Klein Curacao
0:20
Diving with Scuba Do Mushroom Forest and Cave
Diving with Scuba Do Mushroom Forest and Cave
0:22
Diving with Scuba Do The Reef
Diving with Scuba Do The Reef
0:22
Diving with Scuba Do Tugboat
Diving with Scuba Do Tugboat
0:21